بیمارستان صحرایی امام علی(ع) آبادان، مرکز پایلوت پدافند غیرعامل مدیریت بحران می شود
معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان گفت:بیمارستان صحرایی امام علی(ع) این شهر با همکاری دستگاه های ملی و استانی به مرکز پایلوت پدافند غیرعامل در حوزه مدیریت بحران کشور تبدیل می شود.
بیمارستان صحرایی امام علی (ع) یکی از مجهزترین و مهم ترین بیمارستان های صحرایی در دفاع مقدس محسوب می شد که در فاصله ۱۰ کیلومتری شمال شرقی شهر آبادان و بین جاده آبادان- ماهشهر و آبادان- اهواز واقع شده است.
این بیمارستان صحرایی، سال ۱۳۶۵ به منظور پشتیبانی از عملیات کربلای ۴، از سوی مرکز مهندسی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) احداث شده و زیر نظر بهداری رزمی قرارگاه کربلا سپاه پاسداران فعالیت خود را آغاز کرد و مرکز اصلی درمان مجروحین عادی و شیمیایی عملیات بود.
عزیز الله شهبازی فرماندار ویژه آبادان نیز یکشنبه در بازدید از بیمارستان صحرایی امام علی(ع) این شهر، با بیان تصمیم مسئولان برای احیای این بیمارستان، افزود:بر اساس تصمیم کارشناسی، این بیمارستان که در دوران جنگ تحمیلی برای درمان مجروحان جنگ استفاده می شد، به یکی از قطب های گردشگری جنگ تبدیل می شود.
وی اضافه کرد:تلاش می شود تا امکانات دستگاه های اجرایی شهرستان برای احیای این بیمارتسان به کار گرفته شده و بهسازی این بیمارستان نیز آغاز شود.
محمودرضا شیرازی شهردار آبادان و جمعی از مسوولان و رزمندگان دفاع مقدس نیز، فرماندار را در این بازدید همراهی کردند.
بیمارستان صحرایی امام علی(ع) تا خاتمه جنگ کاملا فعال بود و از نظر مهندسی از بتن ها ی قوی ساخته شده و برای استحکام در برابر حملات هوایی، بر روی آن حجم زیادی خاک ریخته شده است.
این بیمارستان در عملیات های کربلای ۴ ،۵ و ۸ و بیت المقدس ۷ نقش اساسی در درمان مجروحان جبهه های جنوب ایفا کرد.
این بیمارستان صحرایی در ردیف آثار ملی دفاع مقدس قرار گرفته و به یکی از محل های بازدید و اسکان راهیان نور تبدیل شده است.
منبع : ایرنا
- ۹۴/۰۷/۲۷