فقط متولدین بعد از فتنه ۸۸ وزیر می شوند!
عیب کار آنجاست که نامزدهای پست وزارت علوم همگی در یک جمله اشتراک فکری دارند و آن این است که دانشگاه و دانشجو می بایست نشاط و طراوت داشته باشد. متاعی که باب دل بسیاری از ساکنان مجلس نمی باشد.
ترازوی مجلس این روزها واژه ی فتنه است.فتنه گران و فتنه انگیزان کسانی هستند که آرامش را برای ملت نخواسته اند و نمی خواهند. استفاده ابزاری از این واژه به دکانی تبدیل شده که گرچه آبی در آن گرم نمی شود اما برای برخی عکس آن است و خوراکی چرب و چیلی غلغل می زند و بویش هفت محله را برداشته است.
اصولگرایان شکست خورده در انتخابات ریاست جمهوری که نتیجه ی انتخابات برایشان از زهر نیز تلخ تر است طی عمر دولت اعتدال ؛ به انحا گوناگون تلاش داشته و دارند تا آرامش جامعه را با نوک پیکان واکنش های خطی خود متزلزل نشان بدهند.
ساختار مجلس فعلی در آبان ماه ۹۴ فرو خواهد پاشید و این واقعیتی و حقیقتی اجتناب ناپذیر است و قطعا به همین دلیل ؛ مستاجران فعلی مجلس در آخریت تقلاهای خویش سعی دارند ناخرسندی خویش از استقرار دولت اعتدال را به منصه ظهور و اثبات برسانند.
دکتر روحانی در معرفی چهارمین وزیر پیشنهادی خود برای وزارت علوم امروز به مجلس رفت و گفت: اینکه برخی رسانهها کلمه لجبازی را برای رئیس جمهور یا مجلس به کار میبرند این واژه مناسبی نه برای مجلس و نه برای دولت است زیرا ما اهل تعامل هستیم.
روحانی با اشاره به اینکه دانش آشتیانی را برخی نخبگان معرفی کردهاند گفت: اصولگرا و اصلاحطلب هر دو فرزندان انقلاب هستند و هیچ فرقی بین این حزب و آن حزب نیست. وی ابرازامیدواری کرد که دیگر برای وزارت علوم به مجلس دعوت نشود.
علی مطهری در نطق امروز خود بعنوان موافق ؛ خطاب به نمایندگان گفت: کاری نکنید که برای ما طنز درست کنند که برای حل مشکل دولت و مجلس وزیر پیشنهادی باید بعد از فتنه ۸۸ به دنیا آمده باشد.
مطهری در این اظهار نظر پرده از واقعیتی برداشت که باند نمایندگان حامی جریان مخالف دولت اعتدال ؛ ماه هاست با پناه گرفتن پشت واژه ی فتنه ؛ سنگ اندازی های خود را توجیه می کنند.گرچه مجلس حق دارد از قدرت و مسوولیت خود در قبال تایید یا رد وزارای پیشنهادی استفاده نماید اما یادمان نمی رود که همین آقایان در زمان دولت قبلی بی هیچ دغدغه و حساسیتی کسانی را به پاستور فرستادند که امروز در قبال میلیاردها دلار درآمد سرگردان نفتی کشور و حیف و میل نمودن ثروت های ملی و بیت المال باید پاسخگو باشند. اینها نشان می دهد که این طیف از نمایندگان از تفکر و جریان خاصی پیروی می کنند که با منافع مالی ـ با توجه به عملکردشان در کابینه های احمدی نژاد ـ در تضاد است.
رییس جمهور هم می دانست که دانش آشتیانی همانند سه پیشنهاد قبلی اش از این مجلس ! رای نخواهد آورد برای همین پس از پایان صحبتهای مطهری جلسه علنی مجلس را ترک کرد.
- ۹۳/۰۸/۲۹